Τζάκια

Faber e-MatriX 1300-400 III Επιτοίχιο Ηλεκτρικό Τζάκι 2000W 150.1x75.5cm Μαύρο

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
0814-E1051900
Λεπτομέρειες Αποστολής
ΤΙΜΗ
8.150,00 €
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
11.000,00 €-26%off
Κερδίζετε: 8150 πόντους
Κατόπιν Παραγγελίας
Διαθέσιμο
  • To e-Matrix 1300/400 είναι μία ηλεκτρική εστία κατάλληλη για ένθεση μέσα σε ειδικές κατασκευές χωρίς περιορισμούς στο σχεδιασμό εγκατάστασης (οπτική εικόνα και από τις 3 πλευρές ανάλογα με το μοντέλο).
  • Μοντέλο e-Matrix 1300/400 Ι (μονή όψη) με διαστάσεις εξωτερικές (ΠxΥxΒ) 137,8 x 75,5 x 53,7 cm
  • Μοντέλο e-Matrix 1300/400 ΙIL (διπλή όψη – αριστερά ανοιχτό) με διαστάσεις εξωτερικές (ΠxΥxΒ) 144,0 x 75,5 x 53,7 cm
  • Μοντέλο e-Matrix 1300/400 ΙIR (διπλή όψη – δεξιά ανοιχτό) με διαστάσεις εξωτερικές (ΠxΥxΒ) 144,0 x 75,5 x 53,7 cm
  • Μοντέλο e-Matrix 1300/400 ΙII (τριπλή όψη) με διαστάσεις εξωτερικές (ΠxΥxΒ) 150,1 x 75,5 x 53,7 cm
  • Διαθέτει μεγάλη γυάλινη επιφάνεια στο μπροστινό ή πλαϊνό μέρος, διακόσμηση με κεραμικά ξύλα και πίσω μεταλλική πλάτη με μαύρη βαφή ηλεκτροστατικά.
  • Διαθέτει προηγμένη τεχνολογία εφέ φλόγας Optimyst® και φωτισμό LED για ρεαλιστική τρισδιάστατη αναπαράσταση καύσης.
  • Η λειτουργία της εικονικής φλόγας ρυθμίζεται σε ύψος και ένταση ανάλογα με την επιλογή.
  • Διαθέτει κρυφό σύστημα που αναπαράγει ήχους πραγματικής φωτιάς με αυξομείωση της έντασης για μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία.
  • Διαθέτει επιλογή θέρμανσης όποτε ζητηθεί με ισχύ 2kW και ενσωματωμένο ηλεκτρονικό θερμοστάτη με ρύθμιση της επιθυμητής θερμοκρασίας. Η θέρμανση διαχέεται μέσω κρυφών αγωγών από το πάνω μέρος της συσκευής και μπορεί να καλύψει χώρους έως 35 τ.μ.
  • Στην συσκευασία περιλαμβάνεται απομακρυσμένο τηλεχειριστήριο Bluetooth με πολλαπλές λειτουργίες (εβδομαδιαίο χρονοπρόγραμμα λειτουργίας, ρύθμιση επιθυμητής θερμοκρασίας, ρύθμιση ύψους φλόγας, ρύθμιση έντασης ήχου και άλλα.
  • Είναι μία συσκευή που δέχεται μόνιμη παροχή νερού από την ύδρευση για αδιάληπτη και συνεχόμενη λειτουργία. Εναλλακτικά διατίθεται σύστημα αντλίας για κοντινή χρήση κάποιας μικρής δεξαμενής νερού.
  • Επιλογή πρόσθετων αξεσουάρ διακόσμησης κατά την παραγγελία όπως:
  • Διαφανής κρύσταλλοι
  • Άσπρες πέτρες
  • Αντιθαμβωτικό τζάμι
  • Κρυφοί Led φωτισμοί στο επάνω και κάτω μέρος του τζακιού
  • Χώρα παραγωγής: UK
  • Συσκευασία: 1 παλέτα

Προσθήκη νέας αξιολόγησης

Παρακαλώ ή για να μπορείτε να αξιολογήσετε το προϊόν.
Είδες πρόσφατα

Δεν έχεις δει κανένα προιόν πρόσφατα.

Newsletter

Γραφτείτε στο Newsletter μας και μάθετε πρώτοι για τις προσφορές, τις τελευταίες παραλαβές και τα νέα μας!