Επέκταση Εγγύησης

Τώρα με τις νέες μας υπηρεσίες επέκτασης εγγύησης, αντικατάστασης προϊόντος και service, μπορείτε να επιλέξετε με μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια τα προϊόντα για τα οποία ενδιαφέρεστε.

 

Η επέκταση εγγύησης δεν ισχύει για όλους τους κωδικούς προϊόντων, προστίθεται μόνον κατόπιν επικοινωνίας με εκπρόσωπο μας.

Οι εγγυήσεις των προϊόντων είναι αυτές των επισήμων αντιπροσωπειών της Ελλάδος και το service αυτών εκτελείτε στα κεντρικά service των εταιρειών ή στα εξουσιοδοτημένα service σε όλη την Ελλάδα. Το χρονικό διάστημα για το οποίο ισχύει η εγγύηση από την ημερομηνία αγοράς αναφέρεται στα στοιχεία του προϊόντος. Απαραίτητες προϋποθέσεις για την έγκριση της αίτησης εγγυήσεως είναι η απόδειξη - ημερομηνία αγοράς, σωστή χρήση του προϊόντος, η τήρηση των οδηγιών χρήσης, η συντήρηση και καθαρισμός του προϊόντος. Η εγγύηση ενός προϊόντος καλύπτει μόνο το κόστος των ανταλλακτικών (όσων αναφέρονται στης οδηγίες χρήσης του προϊόντος) και των εργατικών και σε καμία περίπτωση τα έξοδα αποστολής.

 
Η εγγύηση παύει αυτόματα να ισχύει στις παρακάτω περιπτώσεις:

  1. 1.Όταν το προϊόν υποστεί επέμβαση από μη εξουσιοδοτημένο τεχνικό.
  2. 2.Όταν η βλάβη προέρχεται από κακή συνδεσμολογία, ατύχημα, πτώση, κραδασμούς, έκθεση σε ακραίες θερμοκρασίες, υγρασία ή ρίψη υγρών και γενικά από εξωγενείς παράγοντες.
  3. 3.Όταν το προϊόν υποβάλλεται σε φυσική ή ηλεκτρική καταπόνηση.
  4. 4.Όταν ο αριθμός κατασκευής ή τα διακριτικά σήματα της συσκευής έχουν αλλοιωθεί, αφαιρεθεί ή καταστραφεί.
  5. 5.Όταν το προϊόν χρησιμοποιείται με τρόπο που δεν ορίζεται από τις κατασκευαστικές προδιαγραφές ή σε απρόβλεπτο για τον κατασκευαστή περιβάλλον.
  6. 6.Όταν δεν ακολουθούνται οι διαδικασίες συντήρησης του κατασκευαστή.
  7. 7.Δεν παρέχεται εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για ζημία που προκλήθηκε από λανθασμένη εγκατάσταση ή χρήση

 

Newsletter

Γραφτείτε στο Newsletter μας και μάθετε πρώτοι για τις προσφορές, τις τελευταίες παραλαβές και τα νέα μας!