Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία Mandis (Μάντης) βρίσκεται πια κοντά σας τώρα και στο διαδικτυακό μας ιστότοπου www.mandis.gr με μια τεράστια γκάμα προϊόντων για την εξυπηρέτησε κάθε σας ανάγκης.

Στο κατάστημα μας οι πελάτες καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες τους από μία μεγάλη ποικιλία 500.000 περίπου διαφορετικών προϊόντων.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ MANDIS (ΜΑΝΤΗΣ) ΕΙΝΑΙ:

  • να βελτιώνεται κάθε μέρα.
  • να διαμορφώνει τις τάσεις της αγοράς εφαρμόζοντας πρωτοποριακές ιδέες και λύσεις.
  • να προσεγγίζει τον πελάτη προσφέροντας μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες.

 

ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ MANDIS (ΜΑΝΤΗΣ)


Η εταιρεία Σαλούστρος Βασίλειος (Μάντης) ιδρύθηκε το 1999 έχοντας ως σκοπό να εμπορεύεται μηχανήματα, εργαλεία, γεωργικά εφόδια, σιδηρικά είδη, χρώματα,
ηλεκτρολογικό υλικό, υδραυλικό εξοπλισμό, αξεσουάρ και ελαστικά – ζάντες αυτοκινήτων, οικοδομικά υλικά, κυνηγετικά είδη, στρατιωτικά άρβυλα, είδη ένδυσης και
υπόδησης.

Επίσης από το 1999 ξεκίνησε η βιοτεχνία δερμάτινων ειδών με στόχο την ενδυνάμωση μίας αξιόπιστης εμπορικής σχέσης και συνεργασίας που θα βασίζετε στην ποιότητα και στην ποικιλία σε ιδιαίτερες ανταγωνιστικές τιμές.


Αυτό το κάνει μέσα από ένα κατάστημα λιανικής που βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, και μέσω διαδικτυακού ιστότοπου e-shop που πραγματοποιεί πωλήσεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.
Αρχικά είχε έδρα στα Ανώγεια Ρεθύμνης. Το 2014 δημιουργήθηκε υποκατάστημα της εταιρείας στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε και μεταφορά της έδρας της. Με την δημιουργία των υποκαταστημάτων και την μεταφορά της έδρας δόθηκε στην εταιρεία μια νέα δυναμική ανάπτυξης, καθώς μέσα σε δυο χρόνια πολλαπλασίασε την δυναμική της, αυξάνοντας τις πωλήσεις της με γεωμετρική πρόοδο. Επέκτεινε την επιχειρηματική δραστηριότητα της πραγματοποιώντας νέες συνεργασίες με προμηθευτές. Η εταιρεία έχει εξελιχθεί με αλματώδεις ρυθμούς τα τελευταία χρόνια, και διαθέτει μια τεράστια γκάμα προϊόντων για την εξυπηρέτηση σχεδόν κάθε ανάγκης. Διαθέτει προς πώληση μία μεγάλη ποικιλία χιλιάδων διαφορετικών προϊόντων.

Newsletter

Γραφτείτε στο Newsletter μας και μάθετε πρώτοι για τις προσφορές, τις τελευταίες παραλαβές και τα νέα μας!